Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Международна конференция “e-Infrastructures for excellent science in Southeast Europe and Eastern Mediterranean” (e-Infra4SEEM’18) , 15-16 май 2018, София

май 15, 2018 - май 16, 2018

Конференцията e-Infra4SEEM’18 се проведе в София, на 15-16 май 2018. Конференцията предостави уникална възножност за регионални учени да покажат своята работа в избрани изследователски области, които са от значение за региона, както и презентира последните постижения, постигнати от сътрудничество на страните от Югоизточна Европа и Източното Средиземноморие, в областта на е-инфраструктурата и тяхната употреба.

Конференцията бе разделена на две основни части: в първата част беше даден преглед на историята, състоянието и перспективите за регионално сътрудничество в областта на е-инфраструктурата, включително анализ на развитието, връзка с европейски програми и инициативи, регионален принос към европейските цели и т.н. Във втората част бяха представени научните резултати в областта на климатологията, науките за живота и дигиталното културно наследство, постигнати чрез интегрираната регионална е-инфраструктурна платформа.

За повече информация посетете официалната страница на конференцията тук

 

Ден 1:

Ден 2:

Детайли

Начало:
май 15, 2018
Край:
май 16, 2018